Wifi-huren

Wifi huren

Tegenwoordig gebeurd vrijwel alles op het internet. Niets zo vervelend als uw onderneming, evenement of training (onverwachts) zonder WIFI komt te zitten. Soms weet u dit van tevoren en kunt u tijdig een oplossing regelen. Soms is er door overmacht geen internet verbinding (meer) beschikbaar en moet er een snelle maar vooral stabiele internetverbinding komen. Ook onvoldoende internet capaciteit kan roet in het eten gooien om uw organisatie of evenement succesvol van internet te voorzien. Tijdelijk Wifi huren is hiervoor een geschikte oplossing, dit kan namelijk al vanaf 1 dag.

Redenen om Wifi te huren

Verhuizing

Bent u van plan om te verhuizen? Het is raadzaam om direct te controleren of u een internet verbinding kunt krijgen op de nieuwe locatie(s). Ook de controle of deze geschikt is voor de toepassingen die uw organisatie verlangt is belangrijk. Is de verbinding met de benodigde snelheden leverbaar dan dient u deze tijdig aan te vragen bij uw leverancier om verzekerd te zijn van een vaste internet verbinding. Blijkt dat er (nog) geen mogelijkheid te zijn om op de nieuwe locatie(s) via internet uw organisatie voort te zetten biedt KlusIT hiervoor diverse oplossing zodat u onbezorgd verder kunt gaan. Zo wordt de tijdelijk internet verbinding tijdig voor de verhuizing geleverd bij u op locatie zodat u zorgeloos tijdens en na de verhuizing uw onderneming kunt voortzetten.

Cursus of evenement

Organiseert u een online cursus of training bij u op locatie of bij een bedrijf die de ruimte faciliteert waar uw cursisten heen komen? Houdt dan altijd rekening met de (beperkte) internet verbinding die uw organisatie of de betreffende locatie heeft. Om te zorgen dat uw cursus geen hinder ondervindt van een trage verbinding is Wifi huren een prima oplossing. Neem daarnaast in overweging of u uw cursisten eigen laptops mee laat nemen en welke risico’s hiermee gepaard gaan. Wordt er een laptop van uw cursist gestolen dan loopt u het risico dat u verantwoordelijk wordt gehouden voor de machine en eventuele (bedrijfsgevoelige) content die de cursist verloren is. Wilt u deze risico’s lopen?

KlusIT biedt u hiervoor de perfecte oplossing. U huurt eenvoudig een tijdelijk internet verbinding inclusief laptops en/of tablets die vooraf volledig voor uw cursus zijn voorgeprogrammeerd. Het enige wat gedaan hoeft te worden is het aanzetten van de apparatuur op locatie en u kunt direct aan de slag. Indien gewenst kan KlusIT de plaatsing op de betreffende locatie verzorgen. Ons insteek is dat u enkel bezig hoeft te zijn met hetgeen voor u belangrijk is.

Voordelen van (tijdelijk) Wifi huren bij KlusIT

De voordelen zijn legio, het belangrijkste vinden wij, dat u snel en effectief mogelijk weer verbonden bent met het internet. KlusIT is niet alleen snel in levering maar maakt ook gebruikt van de zogenoemde plug & play oplossing. Elke tijdelijk internet oplossing die KlusIT biedt hoeft enkel aangezet te worden. Vervolgens is binnen 2 minuten de internet verbinding actief. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle en stabiele verbinding.

  • Binnen 4 uur online, binnen Nederland
  • Direct inzetbaar
  • Vanaf één dag te huur
  • inzetbaar binnen alle lidstaten van de Europese Unie

Verschillende Wifi oplossingen

Meer informatie over Wifi huren

Wij begrijpen dat u nog vragen heeft naar aanleiding van deze informatie. Neem daarom contact met ons op via 023-7990512, wij staan u graag te woord, ofwel via ons contactformulier of vraag een offerte aan via de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.