Tablets huren of leasen

Wilt u tablets huren voor een korte periode? Of juist een tablet leasen voor een langere tijd? KlusIT Tabletverhuur heeft een divers aanbod van huurtablets voor de zakelijke markt. Kies uit Android- of Windows-tablets, of huur een iPad. Een tablet huren bij KlusIT is veilig, snel en eenvoudig. Overal in Nederland al binnen vier uur geleverd.

Informatie over tablets huren of leasen?

Meer weten over tablets huren? Neem telefonisch contact op via 023-7990512, stuur een e-mail naar info@klusit.nl of vul ons contactformulier in.

Divers aanbod van huur en lease-tablets

Wilt u een tablet huren voor een korte periode? Of juist een tablet leasen voor een langere tijd? KlusIT Tabletverhuur heeft een divers aanbod van huurtablets voor de zakelijke markt. Kies uit Android- of Windows-tablets, of huur een iPad. Een tablet huren bij KlusIT is veilig, snel en eenvoudig. Overal in Nederland al binnen vier uur geleverd.

Divers aanbod van huur en lease-tablets

Bij KlusIT huurt of leaset u de tablet die u wilt. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten devices die draaien op Android, iOS of Windows. Zo kunt u bij ons een iPad, een Microsoft Surface Pro of een Samsung Galaxy Tab huren.

  • Keuze uit diverse Android-, Windows- en iOS-tablets
  • Huur een iPad, Microsoft Surface of Galaxy Tab

Tablet huren of leasen?

Voor hoelang heeft u een tablet nodig? En bent u op zoek naar een tablet alleen voor uzelf, of ook voor uw werknemers? Bij KlusIT kunt u al vanaf één dag een tablet huren, of juist voor langere termijn een tablet leasen voor uzelf of uw medewerkers.

Ga meteen aan de slag

Een tablet huren of leasen bij KlusIT, dat betekent dat u direct aan de slag kunt. Onze devices zijn voorzien van de nieuwst beschikbare versies van Android, iOS of Windows, waardoor technische installatie niet nodig is. Als u wilt zorgen we er zelfs voor dat de apps die u wilt gebruiken al van tevoren op de huurtablet staan geïnstalleerd. Zo hoeft u de tablet alleen nog maar aan te zetten. En wist u dat we in het geval van spoed al binnen vier uur leveren?

  • Klaar voor gebruik, u hoeft de tablet alleen maar aan te zetten
  • Devices voorzien van nieuwst beschikbare versie van Android, Windows of iOS
  • Indien gewenst van tevoren ook voorzien van de apps die nodig heeft
  • In geval van spoed overal in Nederland binnen vier uur geleverd

Zonder zorgen een tablet huren

Uiteraard wilt u veilig een tablet huren of leasen. Dat betekent dat u geen last wilt hebben van software en bestanden die door een eerdere gebruikers zijn geïnstalleerd. Maar ook dat u niet wilt dat uw data, bestanden of foto’s bij een volgende huurder terechtkomen. Bij KlusIT maken we het device na afloop van de huurperiode daarom volledig schoon. Van buiten, maar ook van binnen. Zo verwijderen we alle op het device opgeslagen bestanden en zetten we de tablet weer terug naar de fabrieksinstellingen.

  • Veilig een tablet huren
  • Geen bestanden of software van vorige gebruikers
  • Geen zorgen om achtergebleven data

Tijdelijk internet huren

Heeft u naast een tablet ook tijdelijk internet nodig? KlusIT verhuurt verschillende oplossingen om een mobiele, tijdelijke internetverbinding op te zetten. Huur een simkaart, een 4G-dongel, een mobiele WiFi-hotspot of een tijdelijk-internet-box.