Wat u nodig heeft:

Binnen 4 werkuren (binnen Nederland) verbonden zijn door tijdelijk internet

Meer over tijdelijk internet

Tijdelijke internetverbinding nodig? KlusIT biedt uitkomst. Met onze zakelijke oplossingen voor tijdelijk inzetbaar internet zet u in een handomdraai een mobiele WiFi op. Niet alleen voor uw zakelijke laptopstabletsmobiele telefoons, maar ook andere apparaten. Super eenvoudig te gebruiken en door heel Nederland al binnen vier uur geleverd. Internet huren kan bovendien al vanaf één dag.

Internet huren voor diverse doeleinden

Waarvoor heeft u een tijdelijk aansluiting voor internet nodig? KlusIT biedt internet-oplossingen geschikt voor diverse doeleinden. Niet alleen voor inzet met 30 verschillende apparaten tegelijk maar ook voor één apparaat per keer. Onze producten zijn bovendien ook geschikt voor VoiP-gesprekken, maar ook voor het uitvoeren van pintransacties of gewoon voor alledaags zakelijk gebruik. Wij bieden zelfs uitkomst voor locaties zonder stroomvoorziening. Kortom, voor iedere gelegenheid en op alle locaties hebben wij een passende oplossing. Bekijk hieronder het aanbod van onze oplossingen voor tijdelijk inzetbaar internet.

Tijdelijk-internet-box: online met max. 30 apparaten

Bent u op zoek naar internet voor een korte of langere periode voor uw kantoor, een evenement of een andere situatie waarin u met veel verschillende apparaten tegelijk online kan? Dan is onze tijdelijk internet box de beste keuze. Met deze oplossing zet u een verbinding op voor maximaal 30 aangesloten laptops, computers, tablets, smartphones of andere devices. Deze internet-box van KlusIT wordt klaar voor gebruik bij u afgeleverd en maakt downloadsnelheden tot wel 500 Mbit mogelijk en een uploadsnelheid tot 100 Mbit. Het opzetten van een bekabelde of WiFi-verbinding is eenvoudig. U steekt gewoon de stekker in het stopcontact en drukt op de aan-knop. U kunt dan vervolgens direct online.

Nieuw! De Internet Box van KlusIT beschikt nu over een fail-over. Dat houdt in dat er een back-up verbinding beschikbaar is wanneer de eerste wegvalt. Zo kunt u gewoon verder werken in het geval van bijvoorbeeld een storing bij de internetprovider.  U hoeft zich vervolgens nooit druk te maken om verloren productiviteit.

Specificaties Tijdelijk-Internet-Box

 • Beschikt over een back-up verbinding indien de eerste wegvalt
 • Maximale downloadsnelheid: 500 Mbit
 • Uploadsnelheid tot 100 Mbit
 • Zowel bekabelde als WiFi-verbinding mogelijk
 • Geschikt voor 1 tot 30 aangesloten apparaten

Mobiele hotspot (MiFi): tijdelijk inzetbaar internet voor max.10 apparaten

Heeft u behoefte aan een mobiele oplossing voor internet voor een bepaalde tijd?  Maximaal 10 computerstabletssmartphones of andere devices sluiten wij voor u aan. De beste keuze is dan de mobiele hotspot. Met deze MiFi-oplossing zet u vervolgens een WiFi-hotspot op voor maximaal 10 apparaten.

De mobiele hotspot beschikt bovendien over een accu met een maximale werktijd van 12 uur. Daarmee is de MiFi-oplossing van KlusIT de ideale oplossing voor situaties waarin bijvoorbeeld geen stroomtoevoer beschikbaar is.

Het gebruik van de WiFi-hotspot is erg eenvoudig, doordat KlusIT een kant-en-klare-oplossing levert. De mobiele hotspot hoeft u alleen maar aan te zetten om verbinding te maken. Een zogenoemde plug&play oplossing waardoor u snel en efficiënt aan de slag kunt.

Specificaties WiFi-hotspot

 • Maximale downloadsnelheid: 150 Mbit
 • Upload snelheid tot 50 Mbit
 • Geschikt voor devices met WiFi-capaciteit
 • Geschikt voor 1 tot 10 aangesloten apparaten
 • Gebruik met, maar ook zonder stopcontact mogelijk
 • Maximale werktijd op accu: 12 uur

 USB-dongel: mobiel internet voor 1 apparaat

Wilt u maar met één apparaat tegelijk online? Dan biedt de USB-dongel de beste oplossing. Deze dongel sluit u eenvoudig aan op de USB-poort van uw laptop, pc of ander device. Hierna heeft u de beschikking over een werkende, maar ook snelle internetverbinding. KlusIT levert de 4G-dongel gebruiksklaar af, waardoor u direct online kunt.

Specificaties USB-dongel

 • Maximale downloadsnelheid: 150 Mbit
 • Uploadsnelheid tot 50 Mbit
 • Geschikt voor apparaten met USB-poort
 • Maximaal 1 aangesloten apparaat

 Dezelfde dag nog online

Met spoed internet verbinding nodig? Geen enkel probleem. KlusIT levert namelijk binnen vier uur een internet oplossing. Waar in Nederland u zich maar bevindt. Omdat de tijdelijk-internet-oplossing gebruiksklaar wordt afgeleverd, kunt u vervolgens direct online. Onze producten voor internetverbindingen zijn bovendien al vanaf één dag te huur.

 • Binnen vier uur bij u op locatie
 • Door heel Nederland geleverd
 • Direct klaar voor gebruik
 • Al vanaf één dag tijdelijk internet huren

 Tijdelijk internetverbinding in het buitenland nodig?

Heeft u behoefte aan een tijdelijke internetverbinding in het buitenland? De oplossingen van KlusIT werken in Duitsland, Frankrijk, België en alle andere bij de EU aangesloten landen – terwijl u daar geen extra gebruikskosten voor betaalt. Meer weten? Vraag naar de voorwaarden.