ipads huren

iPads huren

Waarom zou een dure iPad kopen als deze slechts tijdelijk nodig hebt? Een eenvoudige oplossing is iPads huren bij KlusIT voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen, registratie of introductie van uw nieuwe producten. De voordelen en mogelijkheden zijn zeer divers en wij leggen u graag uit waarom een iPad huren gemakkelijker en sneller is.

De voordelen van iPads huren

  • Levering binnen 4 uur
  • Zowel grote als kleine aantallen mogelijk direct leverbaar uit eigen voorraad
  • Volledig geïnstalleerd naar uw wensen
  • iPad accessoires zoals vloerstandaarden leverbaar
  • Professionele uitstraling tegen scherpe tarieven
  • Altijd nieuwste modellen
  • Service en support 24/7 beschikbaar

iPads huren voor evenementen en beurzen

Het promoten van uw onderneming is belangrijk, met name tijdens evenementen en beurzen. Dit zijn uitgelezen momenten om te laten zien welke diensten en of producten kunnen. Met behulp van de iPads leidt u bezoekers direct naar uw website, demonstreert u uw nieuwe producten, kunnen bezoekers zicht eenvoudig aanmelden. Hiermee bent u in de mogelijkheid om informatie direct te versturen naar potentiële klanten. Deze directe actie geeft bezoekers een professioneel gevoel en kunnen direct geholpen worden. Ook kunt u de iPads gebruiken voor het afnemen van enquêtes en of weergave van media zoals video’s of (product) foto’s. Ons advies zal altijd zijn: richt uw stand in met iPads met de daarbijbehorende iPad standaarden voor een nog professionelere uitstraling en bent u beter beschermd tegen diefstal.

iPads huren voor een open dag of tentoonstelling

Bij Open Dagen verwacht u veel bezoekers die op zoek zij naar informatie. iPads plus standaards worden gebruikt om gasten bijvoorbeeld een virtuele rondleiding te geven en eventuele toekomstige studenten zich direct in te laten schrijven. Ook voor het geven van alle nodige informatie, denk bijvoorbeeld aan een tentoonstelling. Het geven van alle relevante informatie via een iPad ziet er strak en overzichtelijk uit en kan bovendien direct aangepast worden. Hierdoor is de informatie altijd up-to-date is.

iPads huren inclusief een internet verbinding

Wilt u ook direct online kunnen met de gehuurde iPads? Wij bieden naar iPads met WiFi ook iPads met 4G verbindingen. Deze iPads kunnen met uw eigen simkaarten online. Heeft u deze niet dan kunt u bij ons simkaarten huren. Blijven de iPads dicht bij elkaar staan bieden wij ook een alternatieve oplossing aan; iPads met WiFi samen met een Tijdelijk Internet Box. Door de combinatie met onze Tijdelijk Internet Box kunt u tot 30 apparaten via WiFi direct online. De download als de upload snelheden zijn razendsnel, het enige wat u hoeft te doen is de box en iPads aan te zetten. Binnen enkele ogenblikken zijn de iPads automatisch verbonden met de Tijdelijk Internet Box. Wij hanteren het welbekende plug&play principe. Hierdoor kunt u zich richten op de zaken die er voor u toe doen.

Interesse in het huren van iPads?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag. U kunt ons bereiken op 023-7990512 of vul ons online contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.