Macbook leasen of huren

Wilt u voor uzelf of uw werknemers een MacBook leasen of huren? KlusIT Apple-verhuur heeft een ruim aanbod van diverse Apple Macbooks voor de zakelijke markt. Bij ons kunt u zowel terecht voor Mackbook-leasing voor de lange termijn, alsook voor het huren van een Macbook voor kortere periode – al vanaf één dag. In het geval van spoed leveren we overal in Nederland al binnen vier uur.

Meer weten over MacBooks huren? Neem telefonisch contact op via 023-7990512, stuur een e-mail naar info@klusit.nl of vul ons contactformulier in.

Direct aan de slag

Een MacBook huren of leasen bij KlusIT betekent dat u na levering direct aan de slag kunt. Wij zorgen er namelijk voor dat de Apple-computer is voorzien van het nieuwst beschikbare besturingssysteem. Reken dus op een soepel en snel functionerend device, waarmee u optimale prestaties boekt. Als u dat wilt leveren we zelfs een MacBook waar de additionele software die u wilt gebruiken al op staat geïnstalleerd.

 • Snel en soepel functionerende MacBook huren
 • Direct aan de slag met optimale prestaties
 • Voorzien van de laatst beschikbare versie van MacOS
 • Optioneel: voorzien van additionele software

Met spoed een MacBook huren?

Heet u snel een MacBook nodig? KlusIT kan door heel Nederland al binnen vier uur één of meerdere MacBooks leveren. Gebruiksklaar zodat u direct aan de slag kunt. Verhuur van MacBooks is bij KlusIT bovendien al mogelijk vanaf één dag.

 • Dezelfde dag al een MacBook tot uw beschikking
 • Overal in Nederland al binnen vier uur geleverd

Veilig een MacBook huren of leasen

Veiligheid gaat uiteraard boven alles. De MacBook verhuur service bij KlusIT betekent daarom dat u de beschikking krijgt over een apparaat dat is voorzien van de laatst beschikbare versie van MacOS. Maar ook dat we het device na afloop volledig schoonmaken, zowel van binnen als van buiten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw data achterblijven op het device.

 • Voorzien van de nieuwst beschikbare versie van MacOS
 • Geen zorgen om achtergebleven data

Voorzien van betrouwbaar advies

Waarvoor wilt u een MacBook huren? Een belangrijke vraag, aangezien het antwoord van invloed is het op model dat u het best kunt kiezen. Bij KlusIT zetten we onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in om u betrouwbaar advies te geven over de MacBook die u het beste kunt kiezen. Zo betaalt u nooit teveel en hoeft u zich ook geen zorgen te maken of het door u gekozen model wel geschikt is voor de taak die u ermee wilt verrichten.

 • Betrouwbare hulp bij de MacBook verhuur
 • Gebaseerd op jarenlange ervaring
 • Betaal nooit teveel
 • Zeker weten dat de gekozen MacBook optimale prestaties biedt

Toch een andere computer huren?

Wilt u in plaats van een MacBook toch een andere computer huren of leasen? KlusIT verhuurt diverse computers van allerlei fabrikanten en met verschillende besturingssystemen. Veilig, snel en voorzien van betrouwbaar advies.

Bekijk ons aanbod van overige huurcomputers

Tijdelijk internet huren

Wilt u behalve een MacBook ook tijdelijk internet huren? KlusIT heeft verschillende oplossingen voor het opzetten van een tijdelijke of mobiele internetverbinding. Zo huurt of leaset u bij ons eenvoudig een 4G-dongel waarmee u met één device online kunt. Maar bieden we ook tijdelijk internet om met meerdere apparaten tegelijk online te gaan, zoals een mobiele WiFi-hotspot of een tijdelijk-internet-box.

Bekijk onze oplossing voor tijdelijk internet