IPhone leasen of huren

Wilt u voor uzelf of voor uw medewerkers een iPhone huren of leasen, waardoor u snel weer bereikbaar bent? KlusIT Smartphoneverhuur heeft namelijk een uitgebreid aanbod van huur-iPhones voor de zakelijke markt. Huur een iPhone of kies voor een Android-smartphone. Bij KlusIT kunt u een iPhone of andere smartphone voor één dag huren, maar ook voor langere termijn leasen. Indien gewenst leveren we bovendien al binnen vier uur.

Meer weten over onder andere iPhones huren? Neem telefonisch contact op via 023-7990512, stuur een e-mail naar info@klusit.nl of vul ons contactformulier in.

iPhone huren of leasen

Wilt u voor uzelf of voor uw medewerkers een iPhone leasen of huren? KlusIT Smartphoneverhuur heeft een uitgebreid aanbod van huur-iPhones voor de zakelijke markt. Huur een iPhone maar ook Android-smartphones hebben wij op voorraad. Bij KlusIT kunt u een iPhone of andere smartphone voor één dag huren, of juist voor langere termijn leasen. Indien gewenst leveren wij bovendien al binnen vier uur.

Welke iPhone wilt u huren?

Huurt u het liefste het nieuwste model iPhone? Of kiest u toch liever voor eerder model? KlusIT verhuurt verschillende versies van de Apple-smartphone. En mocht u toch liever een Android huren dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

iPhone huren of leasen?

Wilt voor een korte periode een iPhone huren? Of wilt u juist voor een langere periode een iPhone leasen? Bij KlusIT is verhuur al mogelijk vanaf één dag, maar u kunt bij ons ook terecht voor iPhone-leasing voor de langere termijn. In het geval van spoed leveren we overal in Nederland bovendien al binnen vier uur. Wij bieden u onder andere de volgende voordelen:

  • iPhone verhuur vanaf één dag
  • iPhone leasing voor langere termijn
  • Overal in Nederland al binnen vier uur geleverd

Direct klaar voor gebruik

Een iPhone leasen of huren bij KlusIT, betekent dat u de beschikking krijgt over een toestel wat u direct kunt gebruiken. Zo zijn al onze Apple-smartphones voorzien van de laatste beschikbare versie van iOS.  Wij zorgen er, indien gewenst, voor dat de benodigde additionele apps al van tevoren zijn geïnstalleerd. U kunt er zelfs gelijk een simkaart bij huren, alles met de bedoeling om u zo gemakkelijk mogelijk weer bereikbaar te laten zijn.

  • Gebruiksklaar en dus direct operationeel afgeleverd
  • Voorzien van laatst beschikbare versie van iOS
  • Optioneel: installatie op maat
  • Optioneel: simkaart huren

Geen zorgen over uw data

Bij KlusIT kunt u veilig een iPhone leasen of huren. Zo zijn onze toestellen bijvoorbeeld standaard voorzien van de laatst beschikbare versie van iOS. Maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken om achtergebleven data. Na afloop van de huurperiode verwijderen we namelijk alle gegevens van het device en herstellen wij de fabrieksinstellingen van de iPhone.

  • Alle gegevens na afloop van huurperiode van iPhone gewist
  • Geen zorgen om achtergebleven data
  • Standaard voorzien van laatst beschikbare versie van iOS