Tijdelijk internet huren

Start hier met tijdelijk internet huren

Tijdelijke internetverbinding nodig? KlusIT biedt uitkomst. Met onze zakelijke oplossingen voor tijdelijk inzetbaar internet zet u in een handomdraai een mobiele wifi op (mifi). Niet alleen voor uw zakelijke laptops, tablets, mobiele telefoons, maar ook andere apparaten. Super eenvoudig te gebruiken en door heel Nederland al binnen vier uur geleverd. Tijdelijk internet huren kan bovendien al vanaf één dag! 

Tijdelijk internet huren

Meer informatie?
Neem dan gerust contact op:

Bel naar 023-7990512
Mail naar: info@klusit.nl

Onze tijdelijk internet oplossingen

Tijdelijk internet huren

Ideaal voor o.a. streaming

Tijdelijke Internet Box

Bent u op zoek naar internet voor een korte of langere periode voor uw kantoor, een evenement of een andere situatie waarin u met veel verschillende apparaten tegelijk online kunt? Dan is onze tijdelijk Internet Box de beste keuze. 

Hoe werkt het opzetten van tijdelijk internet met de Internet Box?

Het opzetten van een bekabelde of wifi-verbinding is eenvoudig. U steekt gewoon de stekker in het stopcontact en drukt op de aan-knop. U kunt dan vervolgens direct online. Zo maken wij tijdelijk internet huren nét wat eenvoudiger voor u.

Nieuw! Met back-up verbinding

De Internet Box van KlusIT beschikt nu over een fail-over. Dat houdt in dat er een back-up verbinding beschikbaar is wanneer de eerste wegvalt. Zo kunt u gewoon verder werken in het geval van bijvoorbeeld een storing bij de internetprovider. U hoeft zich vervolgens nooit druk te maken om verloren productiviteit.

De mobiele hotspot zorgt voor mobiel en tijdelijk internet tot wel 10 apparaten

Mobiele oplossing voor tijdelijk internet huren

Heeft u liever behoefte aan een mobiele oplossing voor internet voor een bepaalde tijd? Wij sluiten maximaal 10 computers, tablets, smartphones of andere mobiele devices met plezier voor u aan. De beste keuze is dan de mobiele hotspot. Met deze mifi-oplossing zet u vervolgens een wifi-hotspot op voor maximaal 10 apparaten. Deze mobiele hotspot beschikt bovendien over een accu met een maximale werktijd van 12 uur. Daarmee is de mifi-oplossing van KlusIT de ideale oplossing voor mobiel internet huren als er bijvoorbeeld geen stroomtoevoer beschikbaar is.

Hoe werkt een wifi-hotspot?

Het gebruik van de wifi-hotspot is erg eenvoudig! Dat komt doordat KlusIT een kant-en-klare-oplossing levert. De mobiele hotspot hoeft u alleen maar aan te zetten om verbinding te maken. Dit is een zogenoemde plug&play oplossing waardoor u snel en efficiënt tijdelijk mobiel internet kunt huren.

Tijdelijk internet usb dongel van Huawei

Mobiel internet huren voor slechts één apparaat: de USB-dongel

Het is uiteraard ook mogelijk dat u slechts één apparaat online wilt hebben. In dit geval biedt onze USB-dongel de beste oplossing. Deze dongel sluit u eenvoudig aan op de USB-poort van uw laptop, pc of ander device. Hierna heeft u de beschikking over een werkende, maar ook snelle internetverbinding. KlusIT levert de 4G-dongel gebruiksklaar af, waardoor u direct online kunt!

De krachtige 4G-dongel

Onze 4G-dongels zijn geschikt voor apparaten met een USB-poort. Op deze manier kunt u met één apparaat meteen online. Een mooi bijkomend voordeel is dat u met een USB-dongel altijd tijdelijk internet huurt zonder extra gebruikskosten. Overal in de Europese Unie!

Wij leveren ook SIM kaarten voor alle telefoons en tablets die we leveren

U hoeft bij ons nooit meer offline of onbereikbaar te zijn. Daarom leveren we ook SIM kaarten als u bij ons een mobiele telefoon of tablet huurt. Met deze SIM kaart kunt u binnen alle lidstaten van de EU onbeperkt bellen (alleen in combinatie met het huren van een smartphone). Daarnaast geniet u van 5 GB aan datalimiet. Ideaal voor als u in het buitenland tijdelijk internet nodig heeft!

Heeft u met spoed internet nodig? Geen probleem!

Er kan binnen 4 uur geleverd worden

Wilt u vandaag nog verbonden zijn met het internet? Geen enkel probleem want bij KlusIt kunnen we al binnen 4 uur een tijdelijk internetoplossing leveren. Ongeacht welke locatie in Nederland. De tijdelijk internet oplossingen worden gebruiksklaar geleverd, waardoor u direct online bent. Onze flexibele internetverbindingen zijn inzetbaar vanaf 1 dag. Wij denken graag met u mee als u behoefte heeft aan tijdelijk internet huren!

Ontdek hoe KlusIt u verder gaat helpen

En waar wij al tijdelijk internet in combinatie met apparatuur hebben geleverd!

Veelgestelde vragen

Onze tijdelijk internet oplossingen kunnen u al binnen 4 uur online krijgen. Bij een bekabelde internetverbinding bent u na ontvangst al binnen 2 minuten online, het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact doen!

KlusIt biedt een kant-en-klare oplossing voor tijdelijk internet huren. Dat betekent dat u vrijwel niets hoeft te doen aan de installatie. Het enige wat u hoeft te doen is op de aan-knop drukken! U bent vervolgens direct online.

Ons tijdelijk internet is snel en stabiel. De download snelheden van onze Internet Box lopen op tot wel 500 Mbit. Ons mobiel internet heeft een download snelheid van maximaal 150 Mbit, net als onze USB-dongel trouwens!

De maximale upload snelheid van onze Internet Box is 100Mbit, en die van onze mobiele internet en USB-dongel 50 Mbit.

Tijdelijk internet huren is nog nooit zo flexibel geweest

Diverse doeleinden

KlusIt biedt een breed scala aan tijdelijke internetoplossingen. Denk aan VoiP-gesprekken, pin-transacties, streaming of alledaags zakelijk gebruik.

Geschikt bij iedere situatie

Wilt u een grote groep apparaten tegelijk aansluiten op tijdelijk internet? Of slechts een aantal, of juist maar één? Bij Klus-it kan het allemaal.

Voor alle locaties

Geschikt voor alle locaties binnen de Europese Unie. Zonder stroomvoorziening heeft u gewoon goed internet met onze tijdelijk internet oplossingen.